Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací podkategorii Obchodních podmínek.

Odmítnout vše můžete zde.


Úvod » GRILOVACÍ A PEČÍCÍ PÁNVE » Ocelové a železné pánve » Pánev na grilování 38 cm UNI


        

Pánev na grilování 38 cm UNI

Železná pánev na grilování, průměr 38 cm UNI

novinka

skladem

 

Hlídací pes
Dostupnost: expedice 3-5 dnů
Číslo produktu: 385203
naše cena bez DPH: 702 Kč
naše cena s DPH (21 %):
850 Kč

do košíku:
  ks  

Varianty tohoto výrobku

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
Skladem:
Cena:
Pánev na grilování 44 cm UNI
445803
Pánev na grilování 44 cm UNI
skladem
naše cena 950 Kč
Pánev na grilování 49 cm
01-10050
Pánev na grilování 49 cm
skladem
naše cena 750 Kč
Pánev na grilování 50 cm UNIVERZAL
28337
Pánev na grilování 50 cm UNIVERZAL
skladem
naše cena 990 Kč
Grilovací pánev UNIVERZAL
603530
Grilovací pánev UNIVERZAL
skladem
naše cena 1 260 Kč
Grilovací pánev 50 cm
07-71109
Grilovací pánev 50 cm
skladem
naše cena 790 Kč
Grilovací pánev 60 cm
07-71108
Grilovací pánev 60 cm
skladem
naše cena 1 150 Kč
Pánev na grilování 44 cm
11-00001-2
Pánev na grilování 44 cm
skladem
naše cena 640 Kč

Vhodná na grilování slaniny, pečení a opékání masa, klobás, ryb, zeleniny, ovoce a jiných pochutin

Velikost:

Průměr pánve (bez oušek): 38 cm.

Průměr pánve s oušky: 52 cm.

Tloušťka pánve: 0,3 mm

Materiál: železo.

Vhodná na 36 cm. kotliny.

 

Pánev je natřena rostlinným olejem nebo voskem, je to ochrana proti korozi.

 

Použití a ošetřování:

Příprava před prvním použitím :

Železnou pánev na grilování před prvním použitím vybalte z originálního obalu a pečlivě omyjte houbou v čisté, horké vodě. Dojde tak k odstranění oleje nebo vosku, který pokrývá celý povrch pánve. Následně pánev vysušte. Nepoužívejte saponáty, ani hrubé mycí pomůcky / drátěnka /. Ideální je měkký kartáč na nádobí, nebo jemná houbička.

Umytou železnou pánev ihned řádně osušte. Potom vnitřní povrch nádobí důkladně potřete rostlinným olejem bez přidané soli. Můžete použít i ztužený tuk, který rozetřete po vnitřní straně nádobí, necháte jej přehřát a přebytečný tuk slijete.

Pro dosažení ideálního efektu se může tento postup před prvním použitím 2-3x zopakovat.

Nakonec vytřete pánev papírovou utěrkou. Správně připravená pánev bude dokonale nepřilnavá. pánev udržujte stále mírně mastnou, podporujete tím nepřilnavost a zároveň zabráníte případnému vzniku koroze.

 

Pokud pánev používáte jen zřídka, doporučujeme je zakonzervovat pomocí rostlinného oleje. Skladujte pánev v suchém a teplém prostředí. V případě, že na pánvi objevíte vrstvičku rzi, je to důsledek nesprávného a nedokonale ošetřeného povrchu. Není to závada, ani škodlivý jev. Stačí rez šetrně odstranit, pánev omýt, osušit a znovu důkladně natřít jedlým olejem podle postupu uvedeného výše.

Při dodržování těchto zásad vám pánev bude sloužit skvěle po mnoho desítek let.

POZOR! Nikdy nenechávejte pánev odmočit. Když se pokrm připálí, vydrhněte pánev hrubou houbou. Nemyjte v myčce nádobí!

Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: Opište text z obrázku: *
captcha