GULÁŠOVÁ A GRILOVACÍ SEZÓNA UŽ ZAČÍNÁ !!
Zabijačkové a gulášové velkokapacitní soupravy na veliké akce
Maďarské koření
Maďarská směs koření na perkelt 100 g
Maďarská směs koření na ryby 100 g
ZABÍJAČKOVÉ SOUPRAVY
Zabijačkovy kotlový set 50 L + Kouřovod zdarma!
Zabijačkovy kotlový set 60 L + Kouřovod zdarma!
Zabijačkový kotlový set 70 L + hořák KEMPER
Zabijačková souprava 60 L + koš do kotle
Zabijačkové nerezová souprava 60L + hořák KEMPER
Plynová stolička průmyslový vařič T.G. 9,2kW
- Úvod
- GRILOVACÍ PÁNVE
- Ocelové a železné pánve
- Pánev na grilování 44 cm UNI
Pánev na grilování 44 cm UNI
- Novinka

- Kompletní specifikace
- Související zboží66
- Pánev na grilování 44 cm UNIexpedice 3-5 dnů950 Kč785 Kč bez DPH
Vhodná na grilování slaniny, pečení a opékání masa, klobás, ryb, zeleniny, ovoce a jiných pochutin
Velikost:
Průměr pánve (bez oušek): 44 cm.
Průměr pánve s oušky: 58 cm.
Tloušťka pánve: 0,3 mm
Materiál: železo.
Vhodná na 42 cm. kotliny.
Pánev je natřena rostlinným olejem nebo voskem, je to ochrana proti korozi.
Použití a ošetřování:
Příprava před prvním použitím :
Železnou pánev na grilování před prvním použitím vybalte z originálního obalu a pečlivě omyjte houbou v čisté, horké vodě. Dojde tak k odstranění oleje nebo vosku, který pokrývá celý povrch pánve. Následně pánev vysušte. Nepoužívejte saponáty, ani hrubé mycí pomůcky / drátěnka /. Ideální je měkký kartáč na nádobí, nebo jemná houbička.
Umytou železnou pánev ihned řádně osušte. Potom vnitřní povrch nádobí důkladně potřete rostlinným olejem bez přidané soli. Můžete použít i ztužený tuk, který rozetřete po vnitřní straně nádobí, necháte jej přehřát a přebytečný tuk slijete.
Pro dosažení ideálního efektu se může tento postup před prvním použitím 2-3x zopakovat.
Nakonec vytřete pánev papírovou utěrkou. Správně připravená pánev bude dokonale nepřilnavá. pánev udržujte stále mírně mastnou, podporujete tím nepřilnavost a zároveň zabráníte případnému vzniku koroze.
Pokud pánev používáte jen zřídka, doporučujeme je zakonzervovat pomocí rostlinného oleje. Skladujte pánev v suchém a teplém prostředí. V případě, že na pánvi objevíte vrstvičku rzi, je to důsledek nesprávného a nedokonale ošetřeného povrchu. Není to závada, ani škodlivý jev. Stačí rez šetrně odstranit, pánev omýt, osušit a znovu důkladně natřít jedlým olejem podle postupu uvedeného výše.
Při dodržování těchto zásad vám pánev bude sloužit skvěle po mnoho desítek let.
POZOR! Nikdy nenechávejte pánev odmočit. Když se pokrm připálí, vydrhněte pánev hrubou houbou. Nemyjte v myčce nádobí!