GULÁŠOVÁ A GRILOVACÍ SEZÓNA UŽ ZAČÍNÁ !!
Zabijačkové a gulášové velkokapacitní soupravy na veliké akce
Maďarské koření
Maďarská směs koření na perkelt 100 g
Maďarská směs koření na ryby 100 g
ZABÍJAČKOVÉ SOUPRAVY
Zabijačkovy kotlový set 50 L + Kouřovod zdarma!
Zabijačkovy kotlový set 60 L + Kouřovod zdarma!
Zabijačkový kotlový set 70 L + hořák KEMPER
Zabijačková souprava 60 L + koš do kotle
Zabijačkové nerezová souprava 60L + hořák KEMPER
Plynová stolička průmyslový vařič T.G. 9,2kW
- Úvod
- KOTLÍKY S ŽÁR. KOTLINOU-600 °C
- Nerezový kotlík 15 L s nýty (0,8 mm) INOX + žáruvzdorná kotlina 36 PLUS 600 4 MM
Nerezový kotlík 15 L s nýty (0,8 mm) INOX + žáruvzdorná kotlina 36 PLUS 600 4 MM
- Novinka

- Novinka
- Novinka
- Novinka
- Novinka
- Novinka
- Kompletní specifikace
- Související zboží28
- Nerezový kotlík 15 L s nýty (0,8 mm) INOX + žáruvzdorná kotlina 36 PLUS 600 4 MMmomentálně vyprodáno3 950 Kč3 264 Kč bez DPH
Kotlíková gulášová souprava obsahuje:
Nerezový kotlík.
Velikost:
Objem: 15 l.
Materiál: nerez - nerez (nerezová povrchová úprava - INOX).
Tloušťka: 0,8 mm.
Vrchní průměr: 44 cm.
Výška: 23 cm.
Nerezový kotlík je zesílen ve spojích. Nosná obruč na zavěšení kotlíku již není spojena svárem ke kotlíku, ale dvěma silnými nýty. Kotlík se stává odolnějším při zavěšení na trojnožku.
Nerezová poklice
Materiál: nerez (nerezová povrchová úprava - INOX).
Velikost: vrchní průměr: 43 cm.
Kovová kotlina natřená speciální, ochrannou žáruvzdornou barvou.
Barva je odolná až do 600°C.
Rozměr kotliny:
Průměr: 36 cm.
Celková výška: 118 cm.
Tloušťka kotliny: 1 mm.
Kotlina obsahuje: kotlinu, komín (kouřovod): trouba, kloub, stříška na komín, popelník, otevírací dvířka (+ záklopka na dvířka).
Materiál: kov, žáruvzdorná barva.
Barva: šedá nebo černá.
Kotlina má zesílený rošt na popel v místě, kde vzniká největší teplota v kotlině.
Tloušťka roštu: 4 mm.
Kvalitní nerezová naběračka
Materiál: nerez (INOX).
Vařecha
Velikost: 50 cm.
Materiál: smrk.
Kotlíková souprava pro outdorové vaření guláše a rybích polévek v přírodě, v zahradě nebo v otevřené kuchyně, především pro chalupáře, chataře, do kempu a na táboření.
Ošetřování soupravy: Používat pouze tekuté čistící potřeby. Nepoužívat drátěnky, agresivní čistící prostředky atp. Po očištěný vždy produkt otírat do sucha.