GULÁŠOVÁ A GRILOVACÍ SEZÓNA UŽ ZAČÍNÁ !!
Zabijačkové a gulášové velkokapacitní soupravy na veliké akce
Maďarské koření
Maďarská směs koření na perkelt 100 g
Maďarská směs koření na ryby 100 g
ZABÍJAČKOVÉ SOUPRAVY
Zabijačkovy kotlový set 50 L + Kouřovod zdarma!
Zabijačkovy kotlový set 60 L + Kouřovod zdarma!
Zabijačkový kotlový set 70 L + hořák KEMPER
Zabijačková souprava 60 L + koš do kotle
Zabijačkové nerezová souprava 60L + hořák KEMPER
Plynová stolička průmyslový vařič T.G. 9,2kW
- Úvod
- GRILOVACÍ PÁNVE
- Grilovací litinové pánve
- Litinová pánev na grilování se smaltovaným povrchem 26 cm Strong Mold
Litinová pánev na grilování se smaltovaným povrchem 26 cm Strong Mold
- Novinka

- Novinka
- Kompletní specifikace
- Související zboží24
- Litinová pánev na grilování se smaltovaným povrchem 26 cm Strong Moldmomentálně vyprodáno1 550 Kč1 281 Kč bez DPH
Litinová pánev na grilování má žebrovaný povrch, který je skvělý na přípravu masa nebo zeleniny. Pánev je vyrobena z čisté litiny se smaltovaným povrchem. Vhodný pro plynový, elektrický, sklo keramický sporák a i do trouby. Výrobek je navíc ECO friendly a díky turbo indukčnímu dnu je vhodný na všechny druhy ohřevu.
Technické informace:
Materiál: litina.
Masivní litinové rukojeti.
Rychle a rovnoměrně rozvádí teplo.
Smaltovaný vnitřní povrch.
Rozměry: 26 x 26 x 4,5 cm.
Výška pánve 4,5 cm.
Vhodné na všechny druhy sporáku i na indukci tj. plynový, elektrický, sklo keramický sporák a i do trouby.
Vhodné do trouby až do 280 ° C.
Používání:
Před prvním použitím výrobek důkladně umyjte jemným hadříkem v teplé mýdlové vodě. Opláchněte a dokonale osušte. Než výrobek umístěte na zdroj tepla vždy se ujistěte, že jste do produktu vložili olej na pečení, máslo nebo sádlo, aby dno bylo zcela zakryto.
Při vaření na varné desce nepoužívejte vysokou teplotu. Doporučuje se nejprve výrobek předehřát při nižší teplotě a pak postupně zvyšujte teplotu až po ideální teplotu. Nejlepší je použít nízkou až střední teplotu, zabráníte připálení jídla.
Rozměr zdroje tepla na sporáku vyberte tak, aby byla co nejblíže k velikosti dna pánve, aby nedošlo k přehřátí bočních stěn a poškození rukojetí. Rukojeti držte mimo přímého ohně (tepla).
Nepokládejte horkou pánev na kuchyňskou desku. Vždy položte horkou pánev na ochrannou desku podložku.
Pánev nepoužívejte v mikrovlnné troubě a na zahradních grilech.
Litinová pánev nesmí se ukládat do mrazničky, ale na krátkou dobu může být použita v chladničce na marinování. Vždy litinovou pánev před ohřevem zahřejte na pokojovou teplotu.
Na výrobku se mohou objevit skvrny nebo oka (kroužky), je to však přirozená reakce na potraviny a neovlivňuje kvalitu pánve, není to chyba!
Pokud používáte keramickou nebo indukční varnou desku, výrobek vždy raději zvedejte, než ji posunete přes skleněnou desku, proto může dojít ke poškození pánve nebo varné desky.
Pouze pro používání v domácnosti.
Litinové ručky se během používání varné desky a trouby ohřívají, proto při zvedání vždy používejte suchou hrubou hadřík nepřilnavý nebo ochrannou rukavici.
Údržba a čištění:
Pánev pečlivě očistěte měkkým, jemným hadříkem v teplé mýdlové vodě. Opláchněte a zcela osušte, abyste zabránili vzniku vodních kapek a fleků. Pánev neodkládejte, dokud je vlhký.
Výrobek nečistěte v myčce nádobí. Doporučuje se ruční mytí, čímž se zajistí lesk a životnost výrobku.
K odstranění odolných skvrn naplňte pánev teplou vodou, přidejte tekutý čisticí prostředek a nechte stát 15-20 minut, poté očistěte měkkým, jemným hadříkem, opláchněte a osušte. Nepoužívejte čisticí prostředky vyrobené pro trouby, protože způsobí trvalé poškození pánve.
Chcete-li odstranit prihoreté jídlo, vyvařte v pánvi po dobu několika minut 2 až 3 polévkové lžíce sody.
Před uskladněním pánev zcela osušte. V extrémních případech může podlehnout rezivění, pokud zůstane pánev delší dobu vlhká. V takovém případě pánev vyčistěte vlhkým hadříkem, naneste sodu na odstranění rzi a potom postižené místo přetřete jedlým olejem na vaření, abyste předešli dalšímu rezivění.
Používání smaltovaného nádobí:
Výrobek nikdy neohřívejte prázdný a nedovolte, aby byl suchý. Mohlo by dojít k trvalému poškození smaltovaného povrchu.
Použitý olej nebo sádlo při vaření pronikají do pórů smaltu a poskytují přirozený nelepivý povrch. Čim více se bude výrobek používat, tím lépe bude fungovat.
Po použití nechte horký výrobek vychladnout před čištěním. Nikdy neumísťujte horký výrobek do studené vody. Náhlé změny teploty mohou způsobit tepelný šok a poškodit smalt nebo způsobit prasknutí nebo zlomení výrobku.
Při čištění se vyhýbejte kontaktu s jinými výrobky nebo tvrdými povrchy, aby se zabránilo poškrábání a odštípnutí smaltované vnější nebo vnitřní stěny.
Nepoužívejte drátěnky ani abrazivní čisticí prostředky. Nepoužívejte nástroje s ostrými hranami na odstranění jakýchkoliv připálení skvrn potravin, protože by to mohlo poškodit smaltovaný povrch.
Neskladujte produkt bez ochrany. Na ochranu vnějšího a vnitřního smaltu před poškrábáním nebo odštěpením mezi jednotlivé kusy vložte chránič nádobí nebo ručník.
Nepoužívejte kovové nářadí a nesekejte jídlo přímo na varném povrchu výrobku, aby nedošlo k poškození smaltu. Doporučuje se používat silikonové, nylonové nebo dřevěné nářadí, které nedovolují poškrábání vnitřního smaltu.
Smaltované litinové výrobku jsou velmi trvanlivé, avšak při pádu na tvrdé povrchy se rozštěpí nebo prasknou. S výrobkem zacházejte a čistěte opatrně.