GULÁŠOVÁ A GRILOVACÍ SEZÓNA UŽ ZAČÍNÁ !!
Zabijačkové a gulášové velkokapacitní soupravy na veliké akce
Maďarské koření
Maďarská směs koření na perkelt 100 g
Maďarská směs koření na ryby 100 g
ZABÍJAČKOVÉ SOUPRAVY
Zabijačkovy kotlový set 50 L + Kouřovod zdarma!
Zabijačkovy kotlový set 60 L + Kouřovod zdarma!
Zabijačkový kotlový set 70 L + hořák KEMPER
Zabijačková souprava 60 L + koš do kotle
Zabijačkové nerezová souprava 60L + hořák KEMPER
Plynová stolička průmyslový vařič T.G. 9,2kW
- Úvod
- KOTLÍKY S NEREZ. KOTLINOU
- Litinový kotlík se smaltovanou úpravou 16 L + nerezová kotlina (Vysoká) 36 LUX
Litinový kotlík se smaltovanou úpravou 16 L + nerezová kotlina (Vysoká) 36 LUX
- Novinka

- Novinka
- TOP produkt
- TOP produkt
- Kompletní specifikace
- Související zboží20
- Litinový kotlík se smaltovanou úpravou 16 L + nerezová kotlina (Vysoká) 36 LUXexpedice 3-5 dnů7 720 Kč6 380 Kč bez DPH
Kotlíková gulášová souprava obsahuje:
Litinový kotlík se smaltovanou úpravou (smaltovaný povrch).
Objem: 16 L.
Velikost:
Vrchní průměr: 39,5 cm.
Výška: 19,5 cm.
Hmotnost: 10,8 kg.
Materiál: litina, smaltovaný povrch, nerezová rukojeť.
Nerezová poklice.
Vrchní průměr poklice: 41 cm.
Materiál:
Nerez (INOX - povrchová nerezová úprava).
Nerezová kotlina (Vysoká) LUX
Průměr kotliny: 36 cm.
Výška nožiček po dolní okraj (dno) kotliny: cca 17 cm.
Výška samotné kotliny (tělo kotliny): cca 48 cm.
Celková výška nerezové kotliny: cca 170 cm.
Tloušťka nerezové kotliny je 1,0 mm.
Materiál:
Kotlina: nerez.
Kouřovod: nerez.
Kotlina je ideální pro 13, 14, 15 L kotlíky.
UPOZRNENIE: Foto produktů jsou ilustrační, mohou se lišit např. šířkou, výškou atd ..
Ošetřování kotliny: Používat pouze tekuté čistící potřeby. Nepoužívat drátěnky, agresivní čisticí prostředky atd. Po očištěný vždy produkt utřít do sucha aby nevznikly mapy nebo litině a železe nevznikla na povrchu koroze.
Nerezová naběračka.
Materiál: nerez.
Dřevěná vařečka.
Velikost:
Délka vařečky: 50 cm.
Materiál: dřevo, smrk.
Kotlíková souprava na outdorové vaření guláše a rybích polévek v přírodě, v zahradě nebo v otevřené kuchyně, především pro chalupáře, chataře, do kempu a na táboření.