GULÁŠOVÁ A GRILOVACÍ SEZÓNA UŽ ZAČÍNÁ !!
Zabijačkové a gulášové velkokapacitní soupravy na veliké akce
Maďarské koření
Maďarská směs koření na perkelt 100 g
Maďarská směs koření na ryby 100 g
ZABÍJAČKOVÉ SOUPRAVY
Zabijačkovy kotlový set 50 L + Kouřovod zdarma!
Zabijačkovy kotlový set 60 L + Kouřovod zdarma!
Zabijačkový kotlový set 70 L + hořák KEMPER
Zabijačková souprava 60 L + koš do kotle
Zabijačkové nerezová souprava 60L + hořák KEMPER
Plynová stolička průmyslový vařič T.G. 9,2kW
- Úvod
- PAELLA
- Paella ocelové pánve
- Paella pánev 90 cm ocelová
Paella pánev 90 cm ocelová

- Novinka
- TOP produkt
- Novinka
- TOP produkt
- Novinka
- TOP produkt
- Novinka
- Novinka
- Kompletní specifikace
- Související zboží18
- Paella pánev 90 cm ocelováexpedice 3-5 dnů3 290 Kč2 719 Kč bez DPH
Ocelová leštěná paella pánev je vhodná pro vaření na plynovém hořáku, v trubte nebo otevřeném ohni.
Vhodná na grilování, vaření, zapékáním, paella pokrmy.
Průměr bez oušek: 90 cm.
Počet porci: 50 porci.
Pánev obsahuje 4 úchytky na uchycení
Materiál: leštěná ocel bez povrchové úpravy.
Pánev tzv. paellera je kulatá nízká nádoba s madly, která se Původně používá pro vaření španělského pokrmu paella. Paella je v podstatě rizoto s masem či mořskými plody a zeleninou, kořeněné mj. šafránu (v obchodech s kořením lze běžně ZAKOUPIT paella koření, které šafrán a ostatní ingredience nahradí).
Původní originální paella se zhotovena pouze na pomerančovém dřevě (v našich podmínkách lze samozřejmě nahradit jakýmkoli jiným dřevem nebe pohodlně připravit paellu na paella plynovém hořáku).
Pánev je vyrobena z leštěné oceli bez povrchové úpravy a je vhodná pro vaření na "plynu" nebe otevrene ohni.
Dno pánve je speciálně ražený tak aby se zamezilo jakékoli deformací způsobené teplem. Jedná se o pravidelné malé prohlubovat, které dnes vyrazí lis, nicméně ještě v předválečných dobách bylo toto ražených provádení ručně.
Paellery dodávané naší společností jsou vyráběná ve Španělsku nejvetsi výrobcem na světě firmou Vaello Campos výhradně z certifikovaných materiálů.
Před prvním použitím:
opatrně odstraňte štítek z pánve, naplňte pánev vodou a nechte uvést do varu. Použijte ochranné rukavice a vodu vylijte, následuje pro umytí pánve použijte Houbičky na nádobí a běžný mycí prostředek (bez pevných částic aby nedošlo k poškrábání).
Po umytí pánev osušte např. ubrouskem. POkud nebudete pánev používat ihned, doporučujeme potřít pánev tenkou vrstvou rostlinných olejů (platí převážně pro ocelové pánve leštěné).
Po použití:
pánev nemá nepřilnavý povrch, tudíž Může dojit k připečení. Nepoužívejte pro odstranění nečistot agresivní mycí prostředky nebe "drátěnku". Nechte pánev cca hodinu odmočit ve vodě a následně ji omyjte houbičkou na nádobí a běžným mycím prostředkem.
Po umytí nenechte pánev samovolně uschnout (platí převážně pro ocelové pánve leštěné), vždy pánev osušte např. ubrouskem a následuje potřené tenkou vrstvou rostlinných olejů. POkud vlastníte více pánví je vhodné mezi pánve při uskladnění vložit ubrousek.
V případě, že dojde ke korozi není důvod k panice, řez mj není v malém množství škodlivých. Řez odstraňte kartáčkem a znovu potřené rostlinná olejem.