Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací podkategorii Obchodních podmínek.

 

Vážený zákaznici
Naš shop je v stálé provozu bez omezení.
Zboží si můžete objednat klasickým způsobem

nebo telefonicky na tel.

0905580562 nebo 0902 212 007

Omezení je pouze při osobním odběru!
Kvůli COVID-19 je zakázán osobni odběr.
Nam to nevadí, my ho porazíme :-)!


Lidé seďte doma, vařte guláš, grilujte a noste roušky !!!

 

Děkujeme za objednávky

 

Registrace 5 % sleva

 

Doprava zdarma

 


 

GULÁŠOVÁ A GRILOVACÍ SEZÓNA UŽ ZAČÍNÁ !!

Zabijačkové a gulášové velkokapacitní soupravy na veliké akce

Zabijačkové soupravy

 

Maďarské koření

 

Maďarská směs koření na perkelt 100 g

 

Maďarská směs koření na perkelt 100 g

 

Maďarská směs koření na ryby 100 g

 

Maďarská směs koření na ryby 100 g

 

Lávový kámen 34,5 x 21,5 cm

Lávový kámen na grilování 34,5 x 21,5 cm

 

 

Pánev paella (WOK) 22 cm

Pánev paella (WOK)

 

 

Ocelová pánev Paella 36 cm

Ocelová pánev Paella

 

Paella pánev SMALT 46 cm

Paella pánev SMALT 46 cm

 

 

 

ZABÍJAČKOVÉ SOUPRAVY

Zabijačkovy kotlový set 50 L + Kouřovod zdarma!

Zabijačkovy kotlový set 50 L + Kouřovod zdarma!

 

Zabijačkovy kotlový set 60 L + Kouřovod zdarma!

Zabijačkovy kotlový set 60 L + Kouřovod zdarma!

 

Zabijačkový kotlový set 70 L + hořák KEMPER

Zabijačkový kotlový set 70 L + hořák KEMPER + kouřovod zdarma!

 

Zabijačková souprava 60 L + koš do kotle

Zabijačková souprava 60 L + koš do kotle

 

 

Zabijačková souprava 100 L + koš do kotle

Zabijačková souprava 100 L + koš do kotle

 

Zabijačkové nerezová souprava 60L + hořák KEMPER

Zabijačkové nerezová souprava 60L MAX + litinový hořák KEMPER

 

Plynová stolička průmyslový vařič T.G. 9,2kW

Plynová stolička průmyslový vařič 8,6kW

 

Hořáky

Hořáky pod kotle

 

Servírovací dřevěné sady

Servírovací dřevěné podnosy

 

Vařechy

Velké vařečky do zabijačkových kotlů a kotlíků

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 500 Kč
skladem
naše cena 790 Kč
skladem
naše cena 410 Kč
skladem

KONTAKTY

IKOTLIKY.CZ
tel: Eshop: +421 905 580 562
info@ikotliky.cz
Sklad / Technicke info / Stav objednávek:
Reklamace Tel: +421 902 212 007, +421 948 212 600

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas KOTLIK-EU, s.r.o., so sídlom Priekopnícka 10559/24, Bratislava 821 06, IČO 52458181, zapísaná na OR vedenom OS v Bratislava 1 v složke Sro: vložka č. 138799 / B Slovenská Republika (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů